14 Eylül 2015 Pazartesi

The 100: Eve Dönüş Tanıtımı

Merhaba! Bugün yepyeni bir kitabın tanıtımıyla buradayım!
Kass Morgan'ın The 100 serisinin Türkçe'ye çevrilmesi üzerine haklarını alan Go! Kitap, üç gün önce serinin son kitabının satışa çıkarıldığını duyurdu!
Özgün adıyla 'The 100: Homecoming', Türkçe'ye 'The 100: Eve Dönüş' olarak çevrildi. Ben şahsen ismini beğendim :)
Kitap kapağında The 100 dizisinin oyuncularını kullanmışlar. Diziyi izlemeyenler için en ortada ki sarışın kız Clarke (Eliza Taylor), sağdaki erkek kitapta adı geçmeyen, sadece dizide olan Finn (Thomas McDonell) ve en solda ise kitapta Bellamy'nin kardeşi olan Octavia (Marie Avgeropolous) var.




Kitabın bilgileri ise şöyle; 
Yazar: Kass Morgan
Yayınevi: Go! Kitap
Tür: Bilimkurgu, Genç-Yetişkin, Distopya
Çevirmen: Selen Ak
Sayfa Sayısı: 328                                                     

Kitabın Arka Kapak Yazısı:
İnsanoğlu Eve Dönüyor! 
100 ekibi Dünya'ya inişlerinden haftalar sonra nihayet bir düzen kurmayı başarmıştır ama Kolonicileri taşıyan yeni iniş gemilerinin Dünya'ya gelmesiyle birlikte, hassas dengeler yavaş yavaş bozulmaya başlayacaktır. 
Dünya'ya acil iniş yapan Koloniciler arasındaki Glass yeni bir başlangıç umuduyla geldiği bu gezegende, hayallerindekinden çok farklı gerçeklerle karşı karşıya kalacaktır. Yaralı Koloniciler için canla başla çalışan Clarke'ın aklında tek bir şey vardır: Dünya'da bir yerde yaşama ihtimali olan anne ve babasını bulmak. Wells, Yardımcı Şansölye ve muhafızlarının gelişiyle sarsılan otoritesini korumaya çalışırken Bellamy geride bıraktığını sandığı suçuyla yüzleşmekle kaçıp gitmek arasında bir seçim yapmak zorunda kalacaktır. 100 ekibi ya Dünya'da buldukları özgürlükleri için mücadele edecek ya da sahip oldukları her şeyi ve sevdikleri herkesi kaybedecektir.

Kitabın ön okumasını buradan bulabilirsiniz ;)



-B


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder